< Naspäť na recepty

Carpaccio z morskej šťuky

Tipy od našich fanúšikov

Zoznam ingrediencií

  • Medailónky z morskej šťuky
  • Avokádo
  • Uhorky
  • Čierna reďkovka
  • Červená cibuľa
  • Červená reďkovka
  • Soľ
  • Čierne korenie
  • Citrón
  • Limetka
  • Olivový olej

Postup:

K príprave carpaccia z morskej šťuky potrebujeme ešte zmrznutý medailónik z morskej šťuky, ktorý nakrájame na čo najtenšie plátky, čo sa nám podarí najmä  ak použijeme elektrický krájač. Rovnako na tenké plátky nakrájame prílohu - avokádo, uhorky, čiernu reďkovku, červenú cibuľku, klasickú reďkovku. Striedavo poukladáme na tanier a všetko podľa chuti dokoreníme soľou, čiernym korením, pokvapkáme limetkovou alebo citrónovou šťavou, olivovým olejom. Podávame s čerstvým pečivom a prípadne s kaviárom.

Recept z Medailónkov z morskej šťuky od Ryba Košice pre Vás pripravila naša fanúšička, ktorej zaň ďakujeme.

Autor receptu : Miroslava Šimová

Zaujal Vás tento recept a neviete čo variť nabudúce?
Pozrite si ďalšie recepty