Postup:
Filety zubáča pred grilovaním utierkou dôkladne osušíme, osolíme a okoreníme podľa chuti. Potrieme olivovým olejom, do ktorého sme na hodinu ponorili vetvičky rozmarínu a oregana. Elektrický gril obalíme špeciálnou fóliou na grilovanie, ktorú potrieme olivovým olejom. Na rozohriaty gril položíme na krúžky nakrájaný citrón, na ktorý opatrne uložíme filety zubáča najprv kožou dole, pridáme bylinky. Po dvoch - troch minútach filety otočíme, rybky podlejeme pomarančovou šťavou a rovnako dlho grilujeme z druhej strany.Ku grilovanej rybke podávame skoré zemiačiky na masle posypané pažitkou.
Náš tip ku grilovanému: Ku grilovanému zubáčovi sa skvele hodí svieži dip z PIKNIK jogurtovej tatátskej omáčky, do ktorej stačí pridať nadrobno nasekaný kôpor a dip je hotový:-)
Prajeme Vám dobrú chuť!