Postup:
Morskú šťuku - steaky osušíme, posypeme bielym korením, osolíme. Do mištičky s olivovým olejom pridáme na drobno nakrájané bylinky a nastrúhanú citrónovú kôru. Touto zmesou potrieme z oboch strán steaky zo šťuky. Olejom potrieme aj elektrický gril, na ktorom budeme grilovať rybu a zeleninku. Na rozohriaty gril postupne poukladáme rybu, na krúžky nakrájanú papriku, citrónové krúžky a rozpolené cherry paradajky. Na vrch každého steaku dáme malý kúkok masla. Rybku aj zeleninu grilujeme z každej strany cca 3 minúty. Servírujeme s čerstvým šalátom.
Náš tip ku grilovanému: Ku grilovanému zubáčovi sa skvele hodí svieži dip z PIKNIK jogurtovej tatátskej omáčky, do ktorej stačí pridať nadrobno nasekaný kôpor a dip je hotový:-)
Prajeme Vám dobrú chuť.