Postup:
Medailónky z morskej šťuky osušíme, posypeme bielym korením, osolíme a vložíme na gril panvicu. Z oboch strán opečieme a na záver pridáme bylinkové maslo. Ako prílohu odporúčame Kúpeľnú zeleninovú zmes, ktorá sa svojou rozmanitosťou zloženia a farebnosťou skvelo hodí ku grilovanej rybe. Zeleninu dusíme v malom množstve mierne osolenej vody domäkka. Tekutinu necháme odpariť. Dochutíme cukrom a citrónovou šťavou, na záver pridáme maslo. Hrášok podusíme v malom množstve vývaru a rozmixujeme na jemnú kašu. Pridáme smotanu a dochutíme. Žĺtky, prosecco, citrónovú šťavu a soľ vložíme do menšej misky a vyšľaháme v horúcom vodnom kúpeli až kým zmes nezhustne. Potom ju vyberieme z vodného kúpeľa a po častiach pridávame maslo. Ak sa zdá, že omáčka príliš zhustla, pridajte do nej malé množstvo prosecca. Prosecco omáčka by mala byť krémovo hustá.
Prajeme vám dobrú chuť