Sumčeka afrického nakrájame na väčšie steaky, pokvapkáme citrónovou šťavou a koňakom, osolíme podľa chuti, dokoreníme bielym korením. Poukladáme vedľa seba na pečiaci papier a pridáme hlavičky neolúpaného cesnaku. Plech vložíme do vopred vyhriatej rúry ( 220 °C) a pečieme cca 8 - 10 minút. Rizoto z tekvice si pripravíme jednoducho. Nadrobno nakrájanú šalotku, ktorú si okoreníme tymiánom, orestujeme na masle do sklovita. Pridáme ryžu / arborio a restujeme cca 5 minút. Podlejeme 2dc bieleho vína a zalejeme vývarom. Keď je ryža stredne mäkká, pridáme vopred orestovanú - nadrobno nakrájanú tekvicu hokajdo a túto zmes varíme ďalších 5 minút. Po dovarení do rizota pridáme maslo, čím sa nám všetky chute spoja.
Prajeme vám dobrú chuť