< Naspäť na recepty

Ryba s bylinkovo-orechovou kôrkou a hráškovým pyré

Zoznam ingrediencií

  • šťuka medailónky
  • olej
  • strúhanka
  • soľ
  • cesnak
  • tymián
  • rozmarín
  • citrónová šťava
  • med
  • vlašské orechy
  • maslo
  • korenie čierne mleté

Postup:

Medailónky z morskej šťuky umyjeme, osušíme a poukladáme  do vymasteného pekáča. Osolíme, posypeme bylinkovo-orechovou zmesou, polejeme rozpusteným maslom a pečieme do zlatista v rúre.

Bylinkovo-orechová zmes: strúhanku zmiešame s prelisovaným cesnakom, posekaným rozmarínom a tymiánom. Pridáme med zmiešaný s citrónovou šťavou, posekané orechy, dochutíme soľou a korením.

Príloha:

Ako prílohu doporučujeme hráškové pyré a polovičnú porciu zemiakovej kaše.

Prajeme Vám dobrú chuť

 

Zaujal Vás tento recept a neviete čo variť nabudúce?
Pozrite si ďalšie recepty