Postup: Filety tilapie umyjeme a osušíme. Na teflónovej panvici zohrejeme dve lyžice olivového oleja, pridáme nakrájané paradajky, ochutíme soľou, mletým čiernym korením a za občasného miešania varíme približne 4 - 5 minút až kým paradajky nezmäknú. Primiešame nadrobno nasekaný cesnak a povaríme ešte asi minútu. Panvicu odstavíme z ohňa a do tejto zmesi primiešame nasekané olivy a okoreníme oreganom. Hotovú zmes prelejeme do zapekacej misy a na vrch uložíme soľou a čiernym korením dochutené filety tilapie. Pokvapkáme zvyškom olivového oleja a vložíme do vopred vyhriatej rúry. Pečieme odkryté 20 až 25 minút. Vyberieme z rúry, posypeme syrom feta a ozdobíme nasekanou petržlenovou vňaťou.
Prajeme vám dobrú chuť!