Žabie stehienka pred tepelnou úpravou namočíme aspoň na dve hodiny do mlieka (spolu s citrónovou šťavou).
Cesnakové strúčiky si očistíme, petržlenovú vňať umyjeme, osušíme a obe suroviny nadrobno nakrájame.
Na miernom plameni zohrejeme panvicu, do ktorej vložíme na kúsky nakrájané maslo. Do zohriateho masla pridáme lyžičku olivového oleja, neskôr cesnakovo pretržlenúvú zmäs, ktorú na miernom ohni dovoňava opražíme.
Stehienka vyberieme z mlieka, osušíme, osolíme a okoreníme čiernym korením. Takto upravené ich pridáme do panvice a 4 až 5 minút opekáme z každej strany.
Chutné žabie stehienka sú pripravené na servírovanie. K stehienkam sa výborne hodí biele vínko.
Prajeme vám dobrú chuť!