< Naspäť na recepty

Pečený losos s kôprom

K tomuto receptu stačia iba 4 suroviny, aby váš losos chutil perfektne.

Zoznam ingrediencií

  • 2 porcie čerstvého lososa s kožou
  • 1 lyžica olivového oleja
  • hrubá soľ podľa chuti
  • čerstvý pór podľa chuti
  • 1 lyžica čerstvého alebo sušeného kôpru

Postup práce

Príprava: 30 min.

Kusy lososa umiestníme do sklenenej zapekacej nádoby obdĺžnikového tvaru. Dochutíme ho olivovým olejom, soľou, korením a kôprom. Misu prikryjeme alobalom a vložíme do vopred vyhriatej elektrickej rúry. Pečieme pri 170 – až 200 °C približne 20 minút. Keď je losos krásne prepečený, dozdobíme ho opečeným pórom a servírujeme s celozrnnou ryžou alebo zemiakmi.

 

                                                        

Prajeme vám dobrú chuť!

Zaujal Vás tento recept a neviete čo variť nabudúce?
Pozrite si ďalšie recepty