Grilovanie patrí medzi najstaršie formy tepelnej úpravy rýb. Je to jednoduchý spôsob ako si rybu pripraviť chutne a zachovať maximum výživných látok z rybieho mäsa. Vhodný výber kvalitných rýb a ich správne dochutenie sú základným predpokladom úspechu pri grilovaní morských aj sladkovodných rýb. Grilujeme ich vcelku alebo filety s kožou, bez kože sa ryby grilujú veľmi ťažko na rošte. Koža ich tam „drží“ a ryba sa nerozpadne. Viac o tom, ako správne grilovať ryby tu
Novinka - Kvalitné ryby na gril s originálnym korením na ryby
Novinkou tohtoročnej grilovacej sezóny sú Kvalitné ryby na gril s originálnym korením na ryby - Morský MIX, Sladkovodný MIX, Makrelové filety.
Každé MIX balenie obsahuje výber dvoch druhov najpredávanejších a najchutnejších druhov kvalitných rýb na grilovanie a vo všetkých 3 baleniach dostanete darček - originálne korenie na ryby zadarmo. Pribalené korenie je vhodné použiť k akejkoľvek tepelnej úprave rýb.
Morský MIX
Morské ryby sú fantastickým zdrojom jódu a celej rady vitamínov. Balenie obsahuje originálne korenie na ryby zadarmo, ktoré je vhodné použiť pri akejkoľvek tepelnej úprave morských rýb.
Morský ostriežik /filety/, má charakteristické červenkasté sfarbenie mäso, ktoré je pevné a šťavnaté.
Aljašská treska /filety/, sa teší obľube hlavne kvôli veľmi jemnému, chutnému a bielemu mäsku s pevnou štruktúrou.
Originálne korenie na morské ryby
Chuť citrónovej trávy s cesnakom a jemnou príchuťou pomaranča s troškou tymiánu vám uvoľní pocit stredomorskej kuchyne.
Sladkovodný MIX
Sladkovodné ryby sú pre náš organizmus ľahšie stráviteľné. Predstavujú cenný zdroj prospešných tukov, minerálov a tiež vitamínov A, D a skupiny B.
Pstruh dúhový /filety/, vyhľadávaný hlavne pre vynikajúcu chuť a jemné mäso.
Zubáč /filety/, jeho mäso patrí medzi najchutnejšie mäsá sladkovodných rýb, koža drží mäso pekne pokope.
Originálne korenie na sladkovodné ryby
Zmes korenia zvýrazní chuť a štruktúru mäsa sladkovodných rýb. Kombinácia cesnaku, chilli a razcovca je to pravé pre harmóniu chutí. Pribalené korenie je vhodné použiť k akejkoľvek tepelnej úprave rýb.
Makrelové filety
Makrela atlantická /filety/, najobľúbenejšiy ryba na gril. Ryba s delikátnou chuťou ideálna na gril či prípravu v rúre.
Originálne korenie na makrelu
Zmes sladkej papriky, zázvoru, cesnaku a medu - to je tá pravá chuť na makrelu.
Filety grilujeme maximálne 7 minút.